27-sept

Är uppe i 30 tusen steg. slutet av dagen minst 10 tusen till! Va ledig i går så då blev det en morgon pw och sen 1 timme på gymmet! Får se hur vädret är i dag eller om det blir gymmet efter jobbet! I morgon blir det Malmö hela helgen. Blir extra packning med träningskläder, regnkläder och skor! Varför kunde de fortfarande inte vara sommar? 
Hela veckan har jag kännt mig så svullen och hitills har jag bara tappat 2 hg, men får ge gärnet i helgen! Men aldrig hänga läpp, alltid kämpa ! 
I dag är jag själv på salongen, blir nog att springa i väg till ica och köpa en kvällssallad, mums! 
 
Nu kör vi vidare, heja mig !

25-sept

Minus 1 kg på en vecka, ska ligga på ca 0,7 kg i veckan så ja är nöjd! I helgen blev de ju att lite gott när jag var ute med sophie. Men de tog jag igen på söndagen med 7 km promenad och 1 timmes simning! 4 mil fick jag i hop förra veckan. Veckan utmanning  är minst 70 tusen steg tills söndagkväll. I går avklarade jag 10.000 steg så det ska nog inte bli någon match. Ska ner till malmö på fredag och stanna där, så de blir att packa ner skorna och kläderna och ge sig ut, förhoppningsvis inte helt själv ! Några mått på mig själv har jag faktiskt inte börjat med. Det sägs ju att man inte ska stirra sig blind på kilona, men tycker de är så svårt att mäta på "samma" ställe varje gång. Men kanske lite roligare om man har med det med? 
Älskar i alla fall att simhallen äntligen har öppnat igen, har saknat simningen! Dock tråkigt att de stänger så tidigt, blir ganska stessat när man slutar 18 och de stänger 20. Men nån kväll/helg blir det nog! 
I dag blir det faktiskt jobb (är ledig i morgon i stället), sen blir det ut en sväng till Du&Jag efter jobbet med Sophie. Lär ju bli några fynd !
 
Så. 70.000 steg, vilka är med ? :)

21-sept

1,5 mil kvar att gå innan Söndag! Inga problem! I går blev det en runda på 5km i ösregn, kallt som f*n! i kväll får jag se om  jag får ut Erik på en runda. Annars blir det dubbel rundor i helgen! 
Men äntligen är det fredag! Skönt med helg. I dag blir det nytt protienpulver i jordgbbsmak! längtar till i morgon så jag får prova den ! :)
 

20-sept

I går blev de hårt på gymmet! Det blev en blandning mellan gå, springa, crosstriner och cyklen! I dag blir det en runda efter jobbet! Hoppas verkligen regnet håller uppe så man slipper sätta på sig halva garderoben! 
I morgon är det fredag så då blir nog vilodag! så då har jag 1,5 mil att gå igen i helgen. No problem ! 
En dag i månaden ska jag ha en äckeldag. Du vet när man får äta vad man vill! Oktober är ju redan spikat vilken dag, självklart min födelsedag ;) September vet jag inte riktigt, inte nu i helgen i alla fall! I dag känns som den jobbigaste dagen hitills sen måndag, vaknade med socker sug och är så sugen på cola light! Men nej! En cola light får jag unna mig i helgen. En i veckan är okej. 
Så nu kör vi igång i dag med !

19-sept

Här kommer en bild på min knut som jag äntligen hade tillräcklig långt hår för att få till !


19-sept

Okej, jag hoppade promenaden i morse. Spöregn och rusk var ingen hit! Så det blir att går på det hårdare på i kväll på gymmet! Självklart blev det vågen i morse med (vet att de inte är bra, men kan inte låta bli) 1,2 kg på två dagar! Verkligen inte dåligt! 
I dag lyckas jag göra min första dount på mitt tunna tråkiga hår! snyggt och elegant! Men nu sitter jag här med min morgon smothiie med mycket protien så ja ska orka till lunch, då står det kyckling sallad på schemat! Snart bär det av till jobbet, har ingen anning vad som står på schemat där, men de lär jag märka! I morgon blir det nog en kvällspromenad i morgon, får ju inte komma efter med mina mil! 
 
 

18-sept

Det blev inga problem med fika, jag tog en kyckling sallad! Gott ! Hade även ett himla trevligt sällskap!
Blev även ett stort köp av bär ! 
Det blev en 5 km runda i dag, endast några droppar regn kom på mig ! I morgon ska jag se om jag kan dra mig upp tidigt och ta en runda innan jobbar, bara för att de är mörkt ute behöver det inte vara kallt ! På kvällen blir det ett träningspass på friskis! Så 1,5 mil avklarad, 2,5 mil kvar! Ligger bra till. Är ledig hela helgen och inte mycket planerat, så vem vet. kanske ja slänger in en mil till! 
Provade Celsius cola i dag, godkänt betyg! Dock inte lika gott som cola light, men aj! måste bli av med mitt beroende där med! 
 
 

18-sept

Gomorgon!
I går blev det lite dåliga nyhter för min del så jag totallt bröt ihop. I bland är saker och ting lite orättvis! Men trots detta så blev det sammanlagt 1 mils promenad! I dag vaknade jag upp till regn, ösregn! Så promenad blir det senare! Sitter med min dunder smoothie med 250 g björnbär, 1 dl mjölk (laktosfri) och 25 gram protienpulver ! Väldigt mättande och gott! Jag ska snart i väg och fixa lite hår, lite klippningar och sling sen ska jag ta en fika med Antonia. Jag en fika.. Inte bra! Men jag ska nog hitta ett bättre alternativ! Självklart blir man lite av en nörd såhär i början. Men såklart va man tvungen att väga mig i dag, 0,5 kg borta ! Hoppas jag kan fortsätta detta! 
Blir även att köpa hem en massa bär och kvag, ska nog få min pojkvän att köpa hem lite nytt gott protienpulver från gymgrossisten!
'
 
 
Härligt Höstväder, önskade jag kunde simma i dag !
 
Gårdagen bästa - Maten fungerade fint plus 1 mils promenad!
 
Nu laddar vi upp denna dagen och kör vidare ! 

17-sept

NYSTART
 
Nu är det slut på lata dagar. Måste bli av med mitt sockerberoende. (lätt att få då allt nästan innehåller socker) Tänkte försöka börja med att bli av med 5 kg till den 29 oktober, det är mitt mål. Jag tror det är ett lagom mål, och självklart blir jag inte helt förstörd om de blir något kilo mer eller mindre ! Jag har skaffat en ny familjevän vilket kommer hålla mig mer mätt, cookie cream protienpuler (whey 80) funkar att blanda med precis allt ! 
Tänkte börja med att köra ett mål denna veckan då jag ska gå/cykla/crosstraina  4 mil denna veckan ! 
Kommer prova mig fram och början ligga på ca 1500 kcal om dagen. 
 
Vilka vill hänga på? 
 
I dag har det blivit 5 km pw i morgon regnet, När väl skorna har torkat ska jag ge mig ut på en runda igen! 
 
 
En liten inspererande bild  från min 18 års dag 93 kg, Jag lyckades gå ner 30 kilo. Dock har det kommit tillbaka några av kilona. Så 5 kilo är väl ingen match för mig! 
 
Nu kör vi ! 
 
 

RSS 2.0