10-okt

Åh ligger ni i solariumet och solar! Varit och värdat och tränat armar! Åh va jag börja tycka de är tråkigt på gymmet! Älskar att jag äntligen kan simma igen ! I går vart det 1.15 h simning och sen 11.000 steg på det ! I måndags blev det 17.000 steg! Förra veckan kom jag upp i 85.000 steg! Och har minskar 5 cm runt midjan nu! Heja mig. Dock har de inte hänt jätte mycket på vägen direkt! Men fem cm är bra och nöjd är jag att ha kommit i gång med träningen :) snart ska jag bege mig till min fina vän för skit snack och kanske en promenad, solen skiner ju :)


6-okt

Lördag, och jag ska snart i väg till salongen och jobba lite. Denna veckan har faktiskt gått bra, har tappat några cm så är nöjd, ska se hur de ser ut på måndag. Jag kört fortfarande mycket på mina smothiies, de är ju så jäkla gott! Nu har jag även slängt ner lite avokado, mycket bra fetter och smothiies blir väldigt mättande! I kväll ska jag och E i väg på middag, så de blir att ut och promenera lite efter jobbet :) 
Veckans tränning hitills har blivit (stegvis)
 
Mån- 14.000 steg
tis- 16.000 steg
ons- 11.000 steg plus löp på gym
tors- 10.000 steg plus 45 min simning
fre- 8000 steg 
 
59.000 steg hitills :) 
så snitar jag ungefär 15.000 i dag och i morgon så slår jag förra veckan! :)
 
Jag är nöjd och stolt över mig själv! Let´s go :)
 
 

3-okt

11.000 steg slutade jag på! Så halva veckan gott och är uppe i 41.000 steg! Känns bra! Det va underbart på gymet och hoppas det blir lite sim i morgon om ja kan smita lite tidigare från jobbet :)
Kosten i dag har jag skött perfekt !
Duktiga mig! :)


3-okt

Åh jag längtar till träningen nu!! Bara fyra timmar kvar ^^ ska se hur mycket jag trycker ur mig eller om jag pallar en pw hemma sen :)
Föresten måste visa er håret :)


3-okt

Åh jag vet att jag inte skulle bli arg, men vågen visade plus! Jävla skit våg! dock visade mindje måtten -2 cm, så a de är ju bra! Har ju nästan snittat minst 1 mil om dagen. Men nu får jag skärpa mig och köra min kost perfekt, så att i bland komma på vad man ska äta, men ska köra hårdare på det. I går hamnade jag på 16,000 steg, körde en 7 km på kvälls kvisten. Jag kom verkligen inte upp i morse, har sån ångest att jag är från malmö och här hemma. Vill tillbaka till malmö nuuuu. Men nej, jobbet först.. Men efter jobbet blir det gymmet och värda och sen får jag se hur långt jag kommer på mina steg i dag :) 
 
14,000 plus 16,000 så är uppe i 30.000 steg på två dagar nu :) 
 
Måste kämpa vidare.. 

2-okt

Är fortfarande kvar i Malmö, snart blir det att traska i väg till salong S.a.l.t och bli ompysslad av Alex som gick i min klass. Det blir lite färg, jag står inte ut ! stegräknare slutade på 14.000 steg i går, får se vart de slutar i dag! Ska ju dra in all min packning in till stan snart! Så borde bränna dubbelt upp ! 
Sen blir det förhoppningsvis tåget hem vid 13, en Pw hemma sen gosa ner mig med min nya glossy box och förhoppningsvis göra caviar naglar! 
Helgen blir de faktiskt lite jobb, sen blir nästa vecka felvänd med jobb på mån tors fredag. 
Ja tack ge mig ett heltid jobb! 
 
Nu ska jag borsta igenom min morgonrufs så alex inte får en chock!
ska vi försöka satsa på 15.000 steg i dag? 
 

1-okt

Inne i oktober månad! Galet hur tiden bara springer i väg! I söndag landande mina steg för hela veckan på ca: 80.000 steg ! Jag är nöjd! Just nu ligger jag på balkongen i Malmö och njuter av höst värmen! Har varit ute en runda och gått! Och ska nog fortsätta med stegen denna veckan med ! Måste ju slå denna veckans resultat! Just nu är jag upp i 12.000 steg! Ska se va det landar på i kväll! I dag har det inte blivit någon vägning eftersom jag inte har tillgång till våg! Blir att väga mig på onsdag och hoppas på det bästa! Vare sej det är plus eller minus har jag i alla fall motionerat väl.
Så nu ska vi slå 80 tusen steg till nästa måndag!



1-okt


RSS 2.0